fbpx

Ugens opskrift

Ora Capiamo Napoletano – nu forstår vi RE Cucina

Der gik lidt tid inden gloserne sad fast. Nduja, Pecorino, Primi Piatti og Provolone var blot nogle af de nye ord gæsterne på Dragørs nye napolitanske flagskib RE Cucina stiftede bekendtskab med. Og det blev til mange spørgsmål, til tjeneren, inden vi havde lært...
Madskribent : Mette Forman

Mette står bag maduniverset “Det handler mest om mad”. Her leverer hun kompromisløst opskrifter på sund og æstetisk mad, hvor der er skruet ned for sukkeret og op for grøntsagerne og den gode smag. Udgangspunktet for hendes opskrifter er årstidens råvarer, allerhelst lokale. Mettes madfilosofi er, at det skal være nemt og lækkert at spise sundt, og så er hun fortaler for økologi. Opskrifterne udvikler hun selv, men samler inspiration i andre landes madkulturer og tidens trends.

Mette blogger om mad på Facebook, Instagram og Youtube. Hver uge leverer hun ugens madtip her på DragørNyheder, hvor hun passioneret inspirerer læserne til mere madglæde både i hverdagen, og når der er inviteret gæster.

Læs mere på www.dethandlermestommad.dk

Mette Forman

Madskribent, opskriftsudvikler og madblogger
Email: mette@dethandlermestommad.dk