fbpx

Ugens opskrift

Ugens madtip: langtidsstegt gås med æbler

Julen og i særdeleshed julen i Dragør er forbundet med mange traditioner. Gennem århundrede har gæs haft en helt særlig betydning for byen, og derfor er ugens madtip denne gang opskriften på langtidsstegt gås med æbler. Langtidsstegt gåsesteg juleaften Står der gås på menuen juleaften hjemme...
Madskribent : Mette Forman

Mette står bag maduniverset “Det handler mest om mad”. Her leverer hun kompromisløst opskrifter på sund og æstetisk mad, hvor der er skruet ned for sukkeret og op for grøntsagerne og den gode smag. Udgangspunktet for hendes opskrifter er årstidens råvarer, allerhelst lokale. Mettes madfilosofi er, at det skal være nemt og lækkert at spise sundt, og så er hun fortaler for økologi. Opskrifterne udvikler hun selv, men samler inspiration i andre landes madkulturer og tidens trends.

Mette blogger om mad på Facebook, Instagram og Youtube. Hver uge leverer hun ugens madtip her på DragørNyheder, hvor hun passioneret inspirerer læserne til mere madglæde både i hverdagen, og når der er inviteret gæster.

Læs mere på www.dethandlermestommad.dk

Mette Forman

Madskribent, opskriftsudvikler og madblogger
Email: mette@dethandlermestommad.dk