No menu items!
More
  lørdag, august 15, 2020

  Forside Sport Guide: 3 forskellige typer udendørstræning

  Guide: 3 forskellige typer udendørstræning

  Elsker du også burpees? Er du mere til boldtræning og fokus på smidighed og balance? Eller er en gåtur i rask tempo mere noget, der matcher dig. På med vanten og ud at rør dig i den dragørske natur og omegn. Guiden lægger ud med høj puls og slutter med en gåtur.

   

  Af Pia Melander Guilbert

  1. DragørHoldet – fordi du også elsker burpees

  Det praktiske: Træner onsdage klokken 17.30 på parkeringspladsen ved Espersen, og lørdage kl 9.30 på græsplænen foran Dragør Fort. Holdet kører i 8 ugers perioder med 16 træninger i alt. Det koster 350,- for en periode.

  Konceptet: DragørHoldet er et supplement eller alternativ til fitnesscentrene. Vi træner udenfor, året rundt. Vi tager vores træning seriøst, men ikke højtideligt. Hovedtanken er, at der skal være plads til alle, uanset niveau. Alle øvelser kan skaleres både op og ned.
  Træningen er inspireret af crossfit og basic funktionel træning, hvor det primære udstyr er din egen krop og vægt. Træner Mikkel Manzano er tilhænger af smil og opmuntring frem for sur-instruktør-der-råber-dig-i-hovedet. Når du er en del af et fællesskab, kan du yde mere, end du tror.

  Det skal være sjovt at være med. Musikken skal være høj. Øvelserne skal være simple. Humøret skal være i top. Mikkel garanterer, at motivationen kommer af sig selv, uanset hvordan din dag har været eller hvordan vejret arter sig. Holdet squatter en del, og der har indtil videre ikke været en time uden burpees, for alle på DragørHoldet ELSKER burpees.
  Læs mere i facebookgruppen DragørHoldet

  2. Naturtræning på Kongelundsfortet – træning til krop og hjerne

  Det praktiske: Træner hver søndag kl 10.11 på Kongelundsfortet. Tilmelding sker gennem DGI, men i løbet af foråret bliver holdet en del af den nystartede forening Kongelundsfortet Outdoorcenter. Det koster 200 kroner for tre måneder (januar, februar og marts).

  Konceptet: Målgruppen er 55 år og opefter, men alle er velkomne. Træner Marianne Valentin tilrettelægger træningen, så deltagerne kommer rundt på hele fortet. Vi træner kondition, styrke, balance og smidighed. Vi træner/leger med bolde og laver hjernetræning, såkaldt smart-træning. Holdet har eksisteret i halvandet år, og der har indtil videre ikke været en eneste aflysning.

  Læs mere på DGI´s hjemmeside her

  Kontakt Christina Valskov på tlf. 29 47 67 55, hvis du har spørgsmål

  3. Gå-fællesskab på Kongelundsfortet – rask tempo gennem naturen omkring Sydvestpynten

  Det praktiske: Holdet starter søndag d. 12. januar kl 11 på Kongelundsfortet og slutter klokken 12 samme sted. Vi slutter af med en kop kaffe omkring bålet. Det er gratis at deltage. Efter syv søndage bliver holdet en del af et foreningshold.

  Foto - en gruppe mennesker går tur

  Konceptet: Holder du af gåture, fællesskab og natur? Så bliv en del af et gå-fællesskab på Kongelundsfortet! Turene foregår i rask tempo i naturen omkring Sydvestpynten, hvor der er tid til at nyde den friske luft, og undervejs have en samtale med nye og gamle bekendtskaber.

  Har du lyst til at være ”gå-vært” og være med til at afvikle turene, så skriv til info@kongleundsfortet.dk. Værtens rolle er ganske simpel og går ud på at føre gruppen rundt på en fastlagt rute.

  Læs mere på DGI´s hjemmeside her

  Læs også:

  Overvind vinteren med udendørs træning

  Must Read

  Hey – er der en håndboldtræner gemt i dig?

  U13 håndbolddrengene i Dragør savner en træner. Har du selv spillet håndbold, og er du interesseret i et sjovt fritidsjob, så er...