Københavns Politi efterlyser mand bag grov vold på Amager

I forbindelse med en sag om grov vold begået i Rema 1000 på Øresundsvej på Amager den 6. november 2019 efterlyser politiet en gerningsmand med signalement og fotos.

Foto: Københavns Politi

Gerningsmanden indfandt sig i Rema 1000 på Øresundsvej 23 på Amager onsdag den 6. november i tidsrummet mellem kl. 17.04-17.15.

Her blev personalet i butikken opmærksomme på manden og henvendte sig til ham, da de mistænkte, at han var i færd med at stjæle.

Gerningsmanden reagerede i første omgang truende, men forlod så butikken. Kort efter vendte han dog tilbage og medbragte en murerhammer.

Han gik målrettet i retning mod kasseekspedienten med murerhammeren i hånden. Flere handlende stillede sig i vejen, så kasseekspedienten kunne flygte. Gerningsmanden reagerede ved at slå en af de handlende med hammeren, så den handlende fik en dyp flænge i panden.

Efter overfaldet forlod gerningsmanden stedet i løb i ukendt retning.

Gerningsmanden beskrives som:

  • Mand på 45-50 år
  • Mindst 190 cm høj og almindelig af bygning med lys hud og grålige skægstubbe
  • Han var iført grøn camouflagefarvet kasket, mørk trøje med lynlås over en rød/blå-ternet skjorte, sorte arbejdsbukser med hvide pletter og mørke sko.

Har du oplysninger til sagen, bedes du kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.

Kilde: Københavns Politi

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »