Ugens madtip: Fyldte dadler med nougat og marcipan

I denne søde juletid må vi snige nougat og marcipan ind alle steder – også i de store lækre medjool dadler.

Chokoladeovertrukne dadler fyldt med nougat og marcipan
Ugens madtip anbefaler hjemmelavet julekonfekt med dadler, der kan laves i en fart. Søde medjool dadler er her fyldt med nougat og marcipan og overtrukket med mørk chokolade – en rigtig skøn julesnack.


De søde julegodter kan laves allerede nu og holder sagtens til juleaften og juledagene – vel at mærke at du kan holde fingrene fra dem 😁 Ellers er det hurtigt at lave en portion mere.

Her får du opskriften på lækker dadelkonfekt

Prøv også: Luksus-gløgg med solbær

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på i linket her

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

I ønskes en rigtig god uge med masser af julehygge og julegodter.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

Tilbage til forside