No menu items!
More
    tirsdag, august 11, 2020

    Forside Mad & Drikke Fyldte dadler med nougat og marcipan

    Fyldte dadler med nougat og marcipan

    I denne søde juletid må vi snige nougat og marcipan ind alle steder – også i de store lækre medjool dadler.

    Chokoladeovertrukne dadler fyldt med nougat og marcipan
    Ugens madtip anbefaler hjemmelavet julekonfekt med dadler, der kan laves i en fart. Søde medjool dadler er her fyldt med nougat og marcipan og overtrukket med mørk chokolade – en rigtig skøn julesnack.

    De søde julegodter kan laves allerede nu og holder sagtens til juleaften og juledagene – vel at mærke at du kan holde fingrene fra dem ? Ellers er det hurtigt at lave en portion mere.

    Her får du opskriften på lækker dadelkonfekt

    Prøv også: Luksus-gløgg med solbær

    Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på i linket her

    Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

    I ønskes en rigtig god uge med masser af julehygge og julegodter.

    Mette Forman
    Madblogger
    www.dehandlermestommad.dk

    Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

    Must Read

    Gør et kup hos Galleri Brylle i Dragør

    Malerier til under halv pris. Keramik, keramiske smykker, akvareller, croquis og bøger sælges også stærkt nedsat, når Dragør-kunstner Flemming Brylle i weekenden...