No menu items!
More
  tirsdag, august 11, 2020

  Forside Kultur - Dragør Dy Plambeck læser op i Dragør Kirke

  Dy Plambeck læser op i Dragør Kirke

  Moderskab, galskab, vold og drifter er nogle af emnerne i den danske forfatter Dy Plambecks stærke roman ”Til min søster”. Fredag aften lægger Dy Plambeck vejen forbi Dragør Kirke. Anledningen er natkirke, og du kan også opleve Dragør Kirkes tjenestekor samt Duoen Samuel Hällkvist og Knut Finsrud, der fylder rummet med lydlandskaber.

  Dy Plambeck (f. 1980) er blevet karakteriseret som en af sin generations mest talentfulde og originale forfattere.

  Af Pia Melander Guilbert  

  Umiddelbart lyder bristet mellemkød og muligheden for at spise sin moderkage ikke som noget, man har lyst til at opleve – eller genopleve. Indrømmet, der er en del stærke ingredienser i Dy Plambecks nyeste bog om søstrene Aya og Andrea. Vold, drifter, seksualitet og brutalitet er nogle af dem.  Men der er også en intens, rå og smittende stemning, der gør, at man kommer til at savne de to søstre, når bogen er forbi. Læs den, især hvis du er kvinde og har brug for at blive mindet om de stærke kræfter, der er i dig selv.

  En af de mest talentfulde og originale forfattere
  Dy Plambeck er blevet karakteriseret som en af sin generations mest talentfulde og originale forfattere. Hun er også kendt for sit store samfundsengagement som debattør og skribent for blandt andet Weekendavisen, Politiken og Information.

  Oplev hende til Natkirke fredag den 6. december. Det er klokken 19.30 til 21.30 i Dragør Kirke. Læs mere om programmet på kirkens facebookside her.

  19.30 – 19:40 : Dørene åbner
  19.40 – 20.00 : Dragør kirkes tjenestekor
  20.00 – 20.15 : Stilhed
  20.15 – 20.30 : Oplæsning ved forfatter Dy Plambeck
  20.30 – 20:45 : Stilhed
  20.45 – 21.15 : Samuel Hälkvist/Knut Finsrud
  21:15 – 21.30 : Stilhed og tusind tak for i aften

  Dragør kirkes tjenestekor synger denne aften et smukt program med aftensange og sange der passer til adventstiden og julen. Koret består af: Vibeke Hougaard Jakobsen (sopran),
  Ea Haastrup (alt), Kristoffer Jessen (tenor), Mikkel Lorenzen (bas).

  Must Read

  Nyhed: Flere fyringer i lufthavnen

  Coronakrisen får langvarige følgere for luftfarten, og omkostningerne ved at holde Københavns Lufthavn i drift overstiger nu betydeligt indtægterne. Samtidig udfases...