No menu items!
More
  mandag, juli 6, 2020
   

  Forside Nyheder - Dragør Kom med til julehygge i Dragør Boldklub

  Kom med til julehygge i Dragør Boldklub

  Kan du bare ikke få nok af julen, og elsker du traditioner, juleknas og duften af gran, så har du nu mulighed for, at komme med til god klassisk julehygge i Dragør Boldklub.

  Dragør Boldklub åbner dørerne for både medlemmer og ikke medlemmer. Det betyder at alle er velkommen forbi til julehygge i boldklubbens klubhus i Dragør den 15. december fra kl. 14-16 hvor der bliver budt på æbleskiver, varm kakao og gløgg. Du kan også købe familiens juletræ med hjem. De sælger nemlig Nordmangrann på helt op til 230 cm – og med i købet støtter du boldklubben!

  Dragør Boldklub, med mere end tusinde medlemmer, er den ældste boldklub på Amager og dateres helt tilbage til 1907. I Dragør Boldklub handler det om fodbold, frisk luft og holdånd og det er blandt andet også dét klubben gerne vil dele, med både medlemmer og alle andre interesserede, i forbindelse med juleinvitationen.

  Hvad: Julehygge i Dragør Boldklub
  Hvor: Klubhuset, Halvejen 5, 2791 Dragør
  Hvornår: Søndag den 15. december kl. 14-16.
  Hvem: Alle interesserede er velkommen, børn, voksne, familier kom bare an.
  Tilmelding: Gerne via boldklubbens facebookside her

   

  Must Read

  Kanonrøret og ankeret i Dragør

  Omkring et lille år var der tomt mellem Dragør Sejlklub og ”Tolderhuset”. I sensommeren 2019 begyndte man på ombygning af sidebygningen til...