Ugens madtip: Luksus-gløgg med solbær

Lav din egen gløgg og kom i julestemning. Det er hyggeligt og nemt at lave hjemmelavet gløgg. Gløgg-essensen har godt af at trække et par dage, så alle de skønne julekrydderier kan afgive masser af smag, så den færdige gløgg bliver intens og fyldig.

Hvis du vil servere et varmt glas hjemmelavet gløgg på søndag, hvor det er 1. søndag i advent, er det en god ide at gå igang med forberedelserne allerede nu.


Jule-gløggen her er en luksusudgave, hvor gløgg-essensen koges på solbærsaft, lakridsrødder, citrusfrugter og traditionelle julekrydderier.

Rosinerne skal trække i mørk rom et par dage og blandes med rødvin og gløgg-essens, når der skal julehygges med varm gløgg..

Du kan tjekke opskriften ud på luksus-gløgg med solbær ved at trykke på billedet eller ved at trykke på linket her.

Her får du opskriften på luksus-gløgg med solbær

Få også sidste uges madtip her: Meatza med artiskok og oliven

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på i linket her

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

I ønskes en rigtig god uge og god 1. søndag i advent.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

Tilbage til forside