Ugens madtip: Meatza med artiskok og oliven

Er du vild med pizza, og er du vild med kød, så er meatza HELT sikkert noget for dig. I denne uge får du opskriften på en alternativ og lækker “pizza”, bare uden dej.

Hybrid mellem en snasket pizza og en kæmpe hakkebøf


Meatza er pizza uden dej, hvor kødet udgør bunden. Det er et fantastisk alternativ til dig, der ønsker at skrue ned for stivelse, kulhydrater og gluten, eller hvis du bare er vild med kød.

Her er meatzaen toppet med tomatsauce, revet manchego-ost, stegte markchampignon, semidried tomatoes, grillet artiskok og sorte oliven, men “pizzaen” kan også tilberedes med dine favorit-toppings.

Pizza med kødbund mætter godt, og kan serveres med en lækker grøn salat.

Klik på billedet eller på linket nedenfor for at få opskriften.

Her får du opskriften på Meatza med artiskok og oliven

Prøv også: tamari-ristede nødder

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på i linket her

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

I ønskes en rigtig god uge og god fornøjelse med ugens madtip.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

Tilbage til forside

København H S in article