No menu items!
More
  onsdag, januar 27, 2021

  Forside Kultur - Dragør Det kræver hår mellem brysterne at fortolke Gasolin!

  Det kræver hår mellem brysterne at fortolke Gasolin!

  Sådan skriver bandet GASOLINE der har sat kvindekraft bag Danmarks vel nok mest berømte drengerøvsorkester Gasolin. Over tre dage hylder “Gasolins smukke lillesøs” de gamle drenges 50-års jubilæum. Det sker med 3 koncerter i Kulturhuset på Islands Brygge. Og er du hurtig kan du fortsat nå at få fingrene i en billet til ekstrakoncerten søndag den 10. november.

  I 2019 er det 50 år siden, at Danmarks mest legendariske og ikoniske rockband blev dannet på Christianshavn. Det fejrer GASOLINE med et repertoire bestående af Gasolins hits og sange fra Kim Larsens første soloalbum “Værsgo”.

  ‘Gasoline er et band med usædvanlig høj energi og enorm spilleglæde som smitter af helt ned på bagerste række…. De skaber en kæmpe fest hver gang.’
  – Morten Mathiesen, kulturhus leder, Kulturhuset Galaksen

  Gasolins udødelige sange og musik lever i den grad videre hos de fem kvinder i Gasoline. Med høj oktan og rockhjelmen spændt sætter de strøm til sangene og gi’r dem ny vitalitet og energi.

  Hvor: Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S
  Hvornår: Søndag den 10. november kl. 20-22
  Pris: kr. 175,00 – billetter kan købes via linket her

  Baggrund:
  For tretten år siden fandt de fem erfarne musikere sammen omkring en enkel idé:At sætte kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester: Gasolin´. Et orkester hvis sange havde fulgt dem gennem barndom, ungdom og voksenlivet. Alle fem delte de en kærlighed til Gasolin´ og den livskraft, der strømmer ud af sangene. Et brændstof, de kunne kende hos sig selv. Alligevel har de aldrig set sig som et kopiband, de har ingen intentioner om at imitere. Gasoline gør numrene til deres egne med respekt for de originale versioner.

  GASOLINE:
  Line Münster-Swendsen: vokal
  Birgitte Bjørn: guitar og kor
  Lisbeth Rysgaard: guitar og kor Annette Bork: bas og kor
  Ditte Brodde: trommer

  Must Read

  1,5 million til at udvikle idrætsforeninger

  Tårnby Kommune har indgået et partnerskab med DGI Storkøbenhavn. Alliancen skal understøtte og udvikle de lokale idrætsforeninger samt invitere flere børn og...