“Klarsynaften” med Marianne Larsen på Dragør Badehotel

Er du nysgerrig på det Spirituelle, har du mistet en af dine kære eller har du uafklarede spørgsmål i dit liv, så skal du måske overveje at kigge forbi Dragør Badehotel til en Klarsynsaften i selskab med International Spirituel Clairvoyant Medie Marianne Larsen som har mere end 30 års erfaring indenfor det spirituelle.

Klarsyn-arrangementet med Marianne Larsen som bliver afholdt på Dragør Badehotel begynder med praktiske oplysninger og derefter vil Marianne fortælle lidt om sig selv og den åndelige verden, samt clairvoyance og det at have kontakt til sjælene.

Efter introen vil Marianne Larsen med både seriøsitet og humor demonstrere sine psykiske evner og derved skabe kontakt til den åndelige verden og lade afdøde/sjæle komme igennem og/eller personlig clairvoyance. Hun giver også budskaber videre til pårørende iblandt publikum – ofte laver hun forarbejde med kontakt til sjælene inden selve klarsynsaften, for sjælene ved godt hvem der kommer den pågældende dag, siger Marianne.

(Opdateret 23.10) Arrangementet foregår tirsdag den 29. oktober kl. 19.30 (UDSOLGT) på Dragør Badehotel. Billetterne koster 160 kroner og kan købes på Billetto via dette link. (Bemærk at deltagelse kun er for personer over 18 år.)

Nåede du ikke at få billet i denne omgang, så kan du glæde dig til næste event med Marianne Larsen på Dragør Badehotel. Det bliver den 10. december 2019 og vil snart blive offentliggjort.

Nyd også din middag på Dragør Badehotel

Inden arrangementet med Marianne Larsen kan du nyde en lækker middag på Dragør Badehotel som serverer Oksefilet m/garniture og sauce bearnaise til 195,-. Bordreservation skal ske direkte på Tel. 32530500 eller via mail til dragoer@badehotellet.dk

Klik på billedet for at læse mere om Dragør Badehotel
FAKTA OM MARIANNE LARSEN: 

International Spirituel Clairvoyant Medie: Marianne Larsen har mere end 30 års erfaring indenfor det spirituelle. Hun har kunder i mange lande, og i øvrigt været på Grønland 5 gange indenfor de sidste 2 år både for at arbejde, men også for at udforske det spirituelle.

Hun afholder Workshop, husrensning, store Klarsynsaftener, Clairvoyance uddannelse og Personlig Clairvoyance/åndelig kontakt, Healing og en masse andet. Hun har arbejdet intensivt i Spirituelle Cirkler i mange år.

Marianne Larsen har deltaget i TV programmet Single Kvinder med Kaare Sand. Faktisk har hun efterfølgende takkede nej tak til TV Programmerne: Den 6. sans og Nærkontakt. Måske siger hun ja en anden god gang. Hun har for nylig været i P3 et par gange i programmerne “Ka`du heller ikke sove” og “Godmorgen”. Marianne Larsen har 2 gange holdt foredrag for foreningen Cancerramte Børn. Marianne har desuden en forkærlighed for børn som har det dårligt i livet på den ene eller anden måde.

Marianne Larsen er uddannet på Gjertrud Berlon Clairvoyant Skole, som i øvrigt var Danmarks første og meget anerkendte Clairvoyance skole.

I september 2019 åbnede hun et Spirituelt Center ”Fay Center for Clairvoyance” på Amager på Ugandavej 111 i Kastrup. Fay Center for Clairvoyance har mange ting at byde på indenfor det spirituelle. Du kan følge Marianne på facebook eller se mere på www.faycenter.dk

Herunder kan du se en kort video med Marianne Larsen: