Dramatisk mål sikrede Dragør Boldklub sejren i sidste sekund

Det holdt hårdt, men til sidst lykkedes det alligevel for Dragør Boldklubs (DB) førstehold i Serie 1, pulje 2, at snige sig forbi CBS Sport og vinde 2-1 på et mål i de allersidste sekunder. Dermed har man nu vundet to kampe i træk, begge med et enkelt mål.

Farvel og tak sagde Frost med en sikker fod i overtiden. CBS’ målmand Henriques brugte flere minutter på at rejse sig efter Dragørs 2-1 scoring. Foto: DragørNyheder.dk

Af Henrik Hvillum

Selv om man holder sig i toppen af rækken, er det dog ikke nok til at spille med om oprykning i denne sæson. Dragør indtager fjerdepladsen i rækken netop nu, men man har spillet en kamp mere end de øvrige hold.

Det var et DB-hold med et meget defensivt udtryk, som tirsdag aften under optimale vind- og vejrforhold mødte de studerende fra Copenhagen Business School. På DB’s eneste reelle afslutning indenfor målrammen i første halvleg ramte Frederik Glendorf plet, allerede inden der var spillet 10 minutter.

Føringen blev forsvaret med næb og kløer, men som nævnt blev man presset langt tilbage på banen. CBS havde flere store chancer i første halvleg, og efter 34 minutter havde CBS et forsøg på indersiden af stolpen, som heldigvis ”holdt med” målmand Mads Glæsner i situationen.

Intensiteten var høj i 2. halvlegs sidste minutter. Foto: DragørNyheder.dk

Der blev kæmpet bravt for at forhindre en udligning inden pausen, men efter 43 minutter blev målmand Glæsner alligevel passeret. Ærgerligt, men fuldt fortjent, for gæsterne var klart bedst i første halvleg.

2. halvleg bød på flere chancer til DB. Foto: DragørNyheder.dk

Dén tendens fortsatte efter sidebyttet, men i det sidste kvarter ændrede kampen karakter. Der var pludselig endog MEGET store chancer til begge hold, inklusive en dobbeltchance til henholdsvis Frederik Glendorf og Frederik Aarup Frost, som begge på mirakuløs vis forpassede det store tilbud.

Chancefesten fortsatte helt ind i tillægstiden, hvor hjemmeholdet viste sig at have de bedste nerver. Et fladt spark inde i feltet fra Frederik Aarup Frost endte i netmaskerne, og under øredøvende jubel i den lune sommeraften kunne de gulblusede herefter fejre sejrens sødme kort efter.

I overtiden kunne Frost levere kampens forløsning med 2-1 scoringen til DB. Foto: DragørNyheder.dk

Træneren: De fik for meget spil

Bagefter var træner Henrik Gundersen selvsagt en glad mand. For anden gang på tre dage havde man vundet med ét mål, og spillerne fulgte i det store hele taktikken mod et af de bedste hold i rækken:

”Meningen var, at vi skulle stå dybt og straffe dem på omstillinger. Vi ville gerne have dem til at løbe, så vi kunne stå og slappe lidt af, fordi vi også spillede for tre dage siden. I første halvleg var de lidt for dygtige og fik lidt for meget spil, så vi fik for små rum til at erobre bolden og angribe den anden vej”, analyserede cheftræneren til DragørNyheder.dk efter kampen.

Kampen bød også på høj intensitet fra sidelinjen. Dragørs træner var ikke helt enig med dommeren i alle situationer. Foto: DragørNyheder.dk

Som nævnt var det med Henrik Gundersens ord et åbent skydetelt i det sidste kvarter, men med lige dele held og effektivitet lykkedes det alligevel at få sejen og de tre point. Uafgjort havde måske været lidt mere retvisende, indrømmede han:

“Vores målmand Glæsner holdt os inde i kampen med flere gode redninger, og Frederik Glendorf fortsatte sin målform efter at have lavet fire kasser mod Fix i lørdags. Frederik Frost var også på pletten igen, så vores offensiv ser god ud, og det er jeg selvfølgelig tilfreds med. Til gengæld er der noget organisatorisk, vi skal have arbejdet på”, fastslog Henrik Gundersen bagefter.

En glad Henrik Gundersen efter dagens kamp mod CBS Sport. Foto: DragørNyheder.dk

Der resterer endnu to kampe i denne sæson for DB. Tirsdagens kamp var flyttet frem på grund af pinsestævnet, så næste opgave er først næste torsdag 13/6 ude mod KFB (Kløvermarken), mens sæsonens sidste hjemmekamp er mod Vigerslev lørdag 22/6 kl.15.