No menu items!
More
  lørdag, august 15, 2020

  Forside Mad & Drikke Lækker rejesalat

  Lækker rejesalat

  Gør påsken lidt nemmere og udvælg dine påskefrokostretter nøje, så du ikke behøver at stå i køkkenet i flere dage. Du kan f.eks. servere den lækreste rejesalat – med masser af rejer – på bare fem minutter.

  Tryk på billedet og få opskriften på en super nem og lækker rejesalat med masser af rejer.

  For mange er påskefrokosten en tilbagevendende begivenhed, hvor familie og venner samles omkring lækre hjemmelavede retter, der hører påsken til. Til en klassisk dansk påskefrokost begynder langt de fleste af os med sild, æg og snaps og herefter varierer retterne meget og helt sikkert med mange traditioner knyttet til. Hvis der ikke allerede er tradition for at servere en god rejesalat hjemme hos dig, er det måske i år, at den skal introduceres og have lov at konkurrere med alle højtidens øvrige herligheder.

  (Se hele afsnittet Mad & Drikke hvor du kan du hente inspiration og lækre opskrifter)

  Den lækre rejesalat gør sig rigtigt fint på et godt stykke brød (f.eks. franskbrød eller rugbrød). Er du på udgik efter en lidt mere utraditionel måde at servere rejesalaten på, kan den også serveres som en frokostsalat ovenpå spæde salatblade pyntet med små tomater. Du kan også prøve at servere rejesalaten som forret i en halv avocado pyntet med en skive citron. Det er også utroligt lækkert.

  Her er rejesalaten en del af en sund mandpakke.

  Påsken står for døren, og jeg vil ønske dig nogle rigtig hyggelige dage, hvor jeg håber, at den gode mad vil bringe ekstra meget madglæde.

  Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

  Du ønskes en rigtig god påske.

  Mette Forman
  Madblogger
  www.dehandlermestommad.dk

  Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
  Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
  Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

  Hvis du mangler inspiration til en masse lækre og nemme retter fra Mette Forman skal du besøge Mad & Drikke afsnittet her.

  Must Read

  Punkt 4 på BEPU-dagsorden tirsdag: Skal Dragør forbyde løse hunde?

  Skal hunde altid være i snor, med mindre de befinder sig på et afgrænset hundeområde? Det er et forslag, der skal drøftes...