No menu items!
More
  onsdag, januar 27, 2021

  Forside Mad & Drikke Nytårstorsk til forret

  Nytårstorsk til forret

  Vi har en lang tradition for at spise torsk nytårsaften, så hvad med at skyde nytårsmiddagen igang med en eksklusiv, lækker og cremet jordskokkesuppe med smørstegt torskeloins, sprøde jordskokkechips og forfriskende grøn persilleolie?

  Jordskokkesuppen er rund og fyldig i smagen og er bl.a. kogt på hvidvin og hønsefond. Konsistensen er fløjlsblød og cremet, og de knasende jordskokkechips udgør det sprøde element i retten og sætter prikken over i’et. Den grønne persilleolie sætter kulør på retten, men giver også et frisk smagsmæssigt indspark.

  Tryk her for at få opskriften på cremet jordskokkesuppe med smørstegt torsk, sprøde jordskokkechips og frisk persilleolie.

  Anbefalingen herfra er at koge suppen dagen før – smagen får mere dybde og balance af at trække et døgns tid. Og bl.a. derfor egner suppen sig helt perfekt som gæstemad og særligt på årets sidste dag. På selve dagen skal suppen kun varmes, der skal laves sprøde jordskokkechips, torsken skal smørsteges, og der skal røres en persilleolie.

  Anret suppen i varme suppeskåle eller dybe tallerkener. Læg et stykke smørstegt torsk i midten og pynt med små dråber persilleolie og sprøde jordskokkechips.

  Nytårsaften er en festdag, og med forretten her er der bestemt lagt op til fest. Server f.eks champagne, crémant eller andre bobler til suppen ?? Rigtig god fornøjelse.

  Alle læsere her på DragørNyheder.dk ønskes et brag af en nytårsfest, og jeg glæder mig til at dele mange flere madtips med jer i det nye år.

  Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til dejlige opskrifter. Du kan også følge min madblog på Instagram.

  Vil du læse flere madtip fra Mette Forman kan du klikke her

  Mette Forman
  Madblogger
  www.dehandlermestommad.dk

  Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
  Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
  Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

  Must Read

  1,5 million til at udvikle idrætsforeninger

  Tårnby Kommune har indgået et partnerskab med DGI Storkøbenhavn. Alliancen skal understøtte og udvikle de lokale idrætsforeninger samt invitere flere børn og...