No menu items!
More
  lørdag, august 15, 2020

  Forside Nyheder - Dragør Dragør Revyen får en chance og skal finde nye talenter

  Dragør Revyen får en chance og skal finde nye talenter

  I år savnede vi Dragør Revyen eller Revyen i Dragør. Dragør Revyforeningen overvejede, hvad der skulle ske, men som man tidligere i år kunne læse i medierne, blev der stiftet en Amager Revyforening. De spiller fra 2019 revy i Sundbyøster på Strandlodsvej 7.

  Dragør Revyforening skal finde nye talenter

  Revyforeningen i Dragør fortsætter selv om mange af de hidtil bærende kræfter nu skal stå på scenen i Sundby.

  På Generalforsamlingen på Dragør Fort torsdag den 7. juni blev de fremmødte enige om, at man ville se tiden an og prøve at finde nye talenter til Dragør Revyen blandt andet hos ungdomsforeningerne.

  Der blev nedsat ny bestyrelse og referat udsendes snarest. Det fremgik også, at de to revyforeninger ville samarbejde, hvor det var muligt.

  Lidt Revy fra gamle dage

  1972. ”Styrmand Karlsons Jammer” Hentyder teksten til Lille Dragør Kommunes sidste borgmester Svend August Karlsson? Måske skal han fra 1974 ”underlægges” Store Magleby Kommune? I mange år var mindst 4-5 numre hip til medlemmerne i Kommunalbestyrelsen. Så dengang som nu, det er ikke emner der mangler.

  Must Read

  Trafik på Øresundsbroen faldet med 40 procent

  Corona-krisen har selvsagt også påvirket trafikken over broen til Sverige, takket være skærpede indrejseregler og grænsekontrol. Og selvom samfundet nu er åbnet...