No menu items!
More
  lørdag, august 15, 2020

  Forside Kultur - Dragør KørGrønt-løbet i Dragør

  KørGrønt-løbet i Dragør

  En veloplagt borgmester bød søndag velkommen til de mange der deltog i Forenede Danske Elbilisters orienteringsløb “KørGrønt-løbet”. Man startede og sluttede i Gladsaxe og Dragør var valgt som midtpunkt for turen.

  Foto: Dines Bogø

  Efter at alle deltagere havde haft en pause på Café Espersen holdt Eik Dahl Bidstrup en kort tale på færgehavnen.

  Foto: Dines Bogø

  Han talte om, at man skulle kigge på måden man forbruger energi. Til de korte ture, som er aktuelle i Dragør, er elbiler særdeles velegnede. Han nævnte bl.a. at man i Dragør Kommune er gået over til elbiler, hvor det har været muligt.

  Foto: Dines Bogø

  Formålet med orienteringsløbet var at kørerne, ud over at finde vej, skulle køre så økonomisk som muligt – med andre ord spare på batterierne. Via en QR-kode kunne andre følge med i løbet og se hvor bilerne befandt sig.

  Foto: Dines Bogø

  Årets vinder af “KørGrønt-løbet” blev duoen Lars Sander og Mads Trentemøller i en Hyundai IONIQ EV.

  Must Read

  Lufthavne og luftfotos – 2. del

  I modsætning til de fleste land- og søkort, der næsten altid vender mod nord, kan man ikke være sikker på luftfotos. Fotografen...