Peter Kristensen

Født i Gøteborg 1967. I 1972 flyttede vi til Thisted hvor jeg voksede op ”på landet”. Boet i København siden 1986 og siden 1992 i Dragør. Samlevende med Frisør Birgitte Uggerhøj og far til 2 voksne drenge som begge har gået på Nordstrandskolen og bor i Dragør. Begge er aktive i det lokale erhvervs og foreningsliv.

Uddannet indenfor shipping og arbejdede 8 år for en japansk virksomhed inden jeg tog springet som selvstændig iværksætter. Har primært arbejdet internationalt hvoraf adskillige år har været indenfor fiskeindustrien. En årrække indehaver af en ombygget, stor rød original engelsk dobbeltdækkerbus, som vi turnerede Danmark tynd i bl.a. sammen med Børnefonden. Fuld af gode ideer – nogle bedre end andre.

Interesserer mig privat for musik, hjemmehygge og hyppige gåture langs Dragørs Strandenge med vores sorte Flatcoated Retriever DJ.

Peter Kristensen
Email : peter@dragoernyheder.dk
Tlf : +45 40273097

Thomas Thorndahl

Født i Søborg 1967, men boet det meste af sit liv i Dragør/Søvang. Gift og far til 2 piger og 1 dreng som alle har gået på St. Magleby skole.

Læst Datalogi på Københavns Universitet, men begyndte hurtigt at arbejde som softwareudvikler.

Har de sidste 20 år arbejdet som selvstændig indenfor IT-branchen med bla. Infostandere, touchskærme, elektronisk vejvisning samt elektroniske opslagstavler.

Interesserer sig privat for alt med motor, kvantefysik samt 3D printning.

Thomas Thorndahl
Email : thomas@dragoernyheder.dk
Tlf : +45 42951460

Dines Bogø

Født i Gentofte 1944. Skole i Gentofte og i 1962 ansat i Privatbanken. De første 3½ år på Frederiksberg. Telegrafist ved Sjællandske Telegrafregiment og efterfølgende fra 1967 ansat i bankens nye EDB-afdeling, som programmør, kontorleder og ansvarlig for uddannelsen af nye medarbejdere i IT-afdelingen.

Allerede fra ungdomsårene interesseret i lokalhistorie. Først i Gentofte, senere på Frederiksberg og fra 1963 i særdeleshed i Dragør.

Han har og har haft mange interesser. De mest vedholdende er interesse for lokalområder, besættelsestiden og en særlig interesse for danske kriminalsager, primært de sager, der ikke skal opklares.

Meget tidligt var han aktiv på internettet og han har sideløbende skrevet over 500 artikler til dag- ugeblade og tidsskrifter. Det er også blevet til 350 foredrag og byvandringer.

Lene og Dines Bogø har to døtre og tre børnebørn og interessen for det lokalhistoriske har smittet af.

Dines Bogø
Email : dines@dragoernyheder.dk
www.sydamager.dk/DB/Profil

Pia Melander Guilbert

Pia er selvstændig journalist og kommunikationskonsulent med base i Dragør. Udover at skrive artikler for DragørNyheder laver Pia onlinejournalistik for blandt andet Journalistforbundet og Region Hovedstadens Psykiatri.

Hun har skrevet pressemeddelelser om alt fra skruer til skønhedsprodukter, laver kommercielle (kundebetalte) artikler for Børsen og GN Hearing, og så har hun skrevet en biografi for Dragør-kunstneren og iværksætteren Flemming Brylle.

Pia er født i 1977, opvokset i Dragør og mor til to piger, der går på Dragør Skole.

Læs mere på www.piaguilbert.dk og www.linkedin.com/in/piaguilbert

Pia Melander Guilbert
Journalist og PR-konsulent
Tlf: +45 26 43 27 21
Email: pia@dragoernyheder.dk
www.piaguilbert.dk

Jean-Yves Puibaraud

Jean-Yves er 53 år, uddannet Cand. Jur og restauratør på 25. år. Bor i Dragør på 17. år men altid kommet i Dragør og besøgt familien.

Ivrig kitesurfer med en god portion appetit på livets glæder såsom mad, gode vine og øl.

 

Jean-Yves anmelder lokale produkter, restaurationer mm i Dragør og på Amager.

Jean-Yves Puibaraud
Email: jean@dragoernyheder.dk