Spidskålssalat med avocado og abrikos

Frisk og sprød salat er i sæson lige nu og her er der udover spidskål brugt den fine grønne crispsalat.

I de fleste grønthandlere og frugt- og grøntafdelinger i supermarkederne finder du i øjeblikket friske abrikoser. Brug dem i salaten, hvor de skæres i fine fileter. Det gør salaten frisk og sommerlig og tilfører sødme.

Den fede avocado, frisk limesaft og den karakteristiske olivenolie gør, at du ikke vil savne dressing.

Spidskålssalat med avocado og abrikoser toppes med ristede græskarkerner og fuldender smagsoplevelsen.

Sund og mættende salat til fisk og kylling

Prøv at servere den friske salat til fisk, f.eks. smørstegte skrubber eller rødspættefileter paneret i sesam.

Salaten passer også rigtigt godt til kylling. Grillet kylling med rosmarin, hvidløg og citron, tamari-marinerede kyllingelår eller kyllingefrikadeller med forårsløg kan anbefales sammen med den friske spidskålssalat.

Lav eventuelt en stor portion salat, så du har sund og nem frokost dagen efter.

Tjek opskriften ud ved at trykke her eller på billedet.

Opskriften til Spidskålssalat med avocado og abrikos får du her

Læs også: Grillede hakkebøffer med frisk salvie

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde og en god Kristi Himmelfartsdag.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

En bænk i Østermarie

Forleden kørte jeg den skønneste køretur tværs over Bornholm – og i den smukkeste udgave af Indian Summer, man kan forestille sig. Beklageligvis var jeg

Læs mere »