Dragørs nye kontorflagskib er toplækkert, CO2-neutralt og bæredygtigt

FRAMEHOUSE er navnet på Dragørs nye og hidtil mest ambitiøse erhvervsbyggeri. Byggeriet, som ligger i erhvervsområdet på A.P. Møllers Allé, sætter en ny standard for samspillet mellem arkitektur, design, bæredygtighed og klima.

Illustration: FRAMEHOUSE

Igennem længere tid har man fra A.P. Møllers Allé kunnet se en overdimensioneret udgave af den velkendte Vipp spand. Den har været placeret som et signalflag til noget af det der venter de nye lejere i Dragørs kommende kontorflagskib FRAMEHOUSE.

KOM-KBH direktør Martin Kvist-Madsen (tv) og Vipp direktør Kasper Egelund ved den store Vipp spand med det nye kontorbyggeri i baggrunden. Indvendigt bliver det et Vipp kontorunivers i tidløs design. FRAMEHOUSE står klart til at modtage de første lejere medio april. Foto: DragørNyheder.dk

Byggeriet er ikke bare bæredygtigt – det er også Dragørs første DGNB guld-certificerede kontorbyggeri. For at opnå en DGNB-certificering skal et byggeri evalueres ud fra en række kriterier inden for miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet og proceskvalitet.

De sidste detaljer er ved at være på plads inden åbningen i april. Foto: DragørNyheder.dk

Endvidere er indeklimaet og komforten i det nye kontorbyggeri løftet til nye højder. Dette ses i bl.a. i valg af materialer. Alle materialer er valgt med grøn profil og tanke på Cradle to Cradle eller på dansk “Vugge til Vugge”. Det betyder bl.a. at materialerne indgår i biologiske eller tekniske kredsløb og skaber værdi for både mennesker, miljø og økonomi. Desuden er FRAMEHOUSE-byggeriet CO2-neutralt og stort set, energimæssigt,  selvforsynende.

Bæredygtige principper i FRAMEHOUSE

Cradle to Cradle – Alle materialer kan genanvendes. De er desuden udviklet og produceret i Danmark, hvilket har betydning for det samlede energiregnskab.

Græs på taget – Sedum (en slags urtegræs) forsinker regnvandets naturlige løb og forhindrer store temperatursvingninger.

Skorstenseffekten – smalle vinduesbånd øverst i vinduespartierne på de to facader kan åbnes, så der skaffes frisk luft, uden det føles som træk. Det sikrer et godt indeklima og reducerer brugen af det indbyggede ventilationsanlæg.

Tidløst kontordesign

Tilbage til den store Vipp spand. Det er her prikken over i’et kommer ind i billedet for når du træder ind i FRAMEHOUSE møder du det tidløse danske designbrand. Lige fra kontormøbler og belysning til køkkener og badeværelser af det eksklusive mærke.

Den særlige konstruktion med Troldtekt plader beklædt med massive trælameller understøtter ikke bare et godt indeklima men i lige så høj grad en fantastisk akustik i det nye kontorbyggeri. “New Nordic atmosfære” som passer perfekt til Vipp indretningen siger Kasper Egelund. Foto: DragørNyheder.dk

Kasper Egelund er direktør i Vipp og bor selv i Dragør. Sammen med Martin Kvist-Madsen fra KOM-KBH som står for byggeriet har de, som de selv udtrykker det, “skabt det perfekte match” hvad angår æstetik og kvalitet.

Kasper og Martin har arbejdet sammen på et andet projekt “Chimney HOUSE” i København men FRAMEHOUSE bliver en af de første, der får et totalt univers leveret af Vipp.

Det nye kontor

Når FRAMEHOUSE slår dørene op medio april vil man som lejer kunne vælge mellem alt fra enkeltmands kontorplads på dagsbasis til virksomheder med flere medarbejdere. FRAMEHOUSE er fleksibelt og tilpasses den enkelte lejers ønsker, behov og økonomi. Her er nogle eksempler på mulighederne:

FRAMEPRIVATE
Eget aflukket kontorområde individuelt tilpasset.

FRAMEBOX
Eget kontor. Lej fra 1-3 boxe med plads til max 4 personer pr. box.

FRAMEDESK
Lej et skrivebord med fast placering.

FRAMEFREE
Lej et skrivebord på dagsbasis.

For alle lejeaftaler er det inklusive adgang til Vipp kantine, kaffelounge og Vipp loungeområder. Mulighed for booking af Vipp mødelokaler med nyeste udstyr. Gratis parkering samt GreenMobility hotspots.

FRAMEHOUSE er beliggende på A.P. Møllers Allé 43B. 12 minutter fra Københavns Lufthavn med bus. 7 minutter fra motorvejen.

For yderligere information om FRAMEHOUSE: www.framehouse.dk

For spørgsmål vedr. kontorleje: Tel. 30702307 E-mail: kvist@kom-kbh.dk

Læs også: Derfor bør dit kontor minde om et lækkert hjem

Fik du læst: Bæredygtighed er et stærkt kort

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?