Tandplejen under ombygning – samles på Nordstrandskolen

Til sommer samles den kommunale børne- og ungetandpleje i en ny og moderniseret tandklinik på Nordstrandskolen. Det har Social- og Sundhedsudvalget tidligere besluttet. Arbejdet med at ombygge og udvide tandklinikken begynder den 4. marts 2019.

Foto: Dragør Kommune

I dag har børne- og ungetandplejen klinikker på de tre skoler – det vil sige på St. Magleby Skole, Dragør Skole og Nordstrandsskolen. Klinikkerne er utidssvarende og kræver renovering.

Social- og Sundhedsudvalget har derfor besluttet at modernisere tandplejen ved at ombygge og samle hele børne- og ungetandplejen i Dragør under ét tag på Nordstrandsskolen.

Hvornår?

Fra den 4. marts 2019 begynder den gennemgribende ombygning af klinikken på Nordstrandsskolen.

I byggeperioden fra marts og frem til sommerferien 2019 vil alle tandeftersyn og -behandlinger derfor foregå på klinikken på St. Magleby Skole og Dragør Skole.

Hvad betyder det i praksis?

I praksis betyder det for børn, unge og deres forældre at:

  • de frem til sommer vil blive indkaldt til at møde på tandklinikken på enten St. Magleby Skole eller Dragør Skole. Indkaldelse vil ske pr. brev via digital post/e-boks eller pr. telefon
  • som hidtil står forældrene selv for transporten til tandplejen.

Er der spørgsmål eller ønsker du at vide mere, kan du kontakt tandplejen på St. Magleby Skole på telefon 32 89 04 49.

Den nye klinik forventer at slå dørene op i sommeren 2019.

Kilde: Dragør Kommune

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »