VIPP i stor udgave

En ualmindelig stor pedalspand blev spottet i Dragør i denne uge. Der var tale om den populære vipp-pedalspand som mange kender, dog i en lidt mindre udgave end den Dines Bogø faldt over.

29. januar 2019. Lige syd for gården ”Godthaab” ved FRAMEHOUS på A.P. Møllers Allé kan man se en større udgave af den kendte vipp-pedalspand. ”Tak til alle jer, der har trådt på os gennem 80 år” står der på firmaets model af en 4-liters pedelspand. (Foto: Dines Bogø).

Af Dines Bogø

Alle kender vipp-pedalspanden. Lidt overraskende kan man se at større udgave af den karakteristiske pedalspand på A.P. Møllers Allé.

29. januar 2019. Pedalspanden står op mod Frame House, hvor fællesarealer er indrettet af Designfirmaet vipp. (Foto: Dines Bogø).

Ikke tilfældigt, at den står ved FRAMEHOUSE. Designfirmaet vipp har indrettet fællesarealer i bygningen.

Fik du læst: Derfor bør dit kontor minde om et lækkert hjem

80 års jubilæum
Vipp fortæller, at grundlæggeren Holger Nielsen fremstillede den første spand til en
frisørsalon, som hustruen Marie havde.

Den klassiske 4-liters pedalspand fra vipp. Foto: vipp.com

Holger Nielsen havde købt en metalpresser og det blev starten for 80 år siden til den verdens kendte vipp-pedalspand.

Designfirmaet, der i dag fremstiller andet end pedalspanden, er stadig et familieforetagende. Tredje generation flyttede for to år siden til Dragør, hvor de fik opført en ny villa i Søvang.

Fik du læst: Bæredygtighed er et stærkt kort

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »