Spinatmuffins med bacon

Æg og bacon leder tankerne hen på traditionel English Breakfast, men den her version er en spændende variant af den klassiske morgenmadsret. I denne uge serveres opskriften på små muffinsforme fyldt med spinat, æg og bacon, som dine gæster vil elske.

Spinatmuffins er en rigtig god start på dagen, og min erfaring er, at børn også er vilde med den cremede version af æg og sprødstegt bacon i selskab med spinat. Det kan være en god måde at “lokke” dem til at spise den sunde spinat på. Serverer du også en lille skål salat eller grøntsagsstænger som tilbehør, eventuelt med fetadip, er dagen sat godt igang for både børn og voksne.

Forkæl dem du holder af og server spinatmuffins med bacon til morgenmad i weekenden eller som en del af en lækker brunch. Får du et par stykker i overskud, kan de sagtens spises kolde dagen efter  – så er der nem frokost.

Spinatmuffins med bacon er proteinrig morgenmad, der mætter godt og længe, og så er de oven i købet nemme at lave.

Vil du også have en god start på dagen med æg og bacon i nye klæder, ligger opskriften klar til dig kun et klik væk.

Tryk på billedet eller tryk her for at få opskriften på spinatmuffins med bacon.

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til dejlige opskrifter. Du kan også følge min madblog på Instagram.

Vil du læse flere madtip fra Mette Forman kan du klikke her

Du ønskes et rigtig god uge med masser af madglæde!

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?