Sund energibooster med gulerod

Trænger din saftpresser til at blive støvet af? Januar er for mange af os en måned med fokus på at spise sundere og bevæge os mere.  

Sund booster med gulerod.

Det er en oplagt anledning til at støve juiceren, saftpresseren eller slowjuiceren af og komme igang med at lave grøntsagsjuice. De mørke og kolde måneder sætter sine spor, og en booster kan være tiltrængt.

At drikke en del af dagens ration af grøntsager, kan for nogen være en nemmere måde at komme igennem mængderne på. 600 g grøntsager om dagen er meget – men ikke desto mindre hvad flere sundhedseksperter anbefaler.

Det kan være lidt hardcore at drikke juice, der kun er presset af grøntsager. Brug derfor frugt til at give juicen en sødere smag. I den her juice er der brugt æbler til at “søde” med.

I opskriften på sund booster med gulerod bruges også ingefær, som gennem tusinder af år har været brugt som medicin. Måske kan drikken være med til at holde snue og forkølelse fra døren eller få den til at gå hurtigere væk?

Har du fået lyst til friskpresset juice med gulerødder og andre gode sager, kan du trykke på billedet herunder for at tjekke opskriften ud.

Tryk her eller på billedet for at få opskriften på sund booster med gulerod.

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til dejlige opskrifter. Du kan også følge min madblog på Instagram.

Vil du læse flere madtip fra Mette Forman kan du klikke her

Du ønskes et rigtig god uge med masser af boost!

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?