Croque Madame Deluxe

Holder din morgenmad dig mæt indtil frokost? 2019 er skudt i gang, og ugens madtip lægger ud med et bud på, hvordan dine morgenæg kan tilberedes på en lidt anderledes måde.

Pariserstemning i Dragør
Croque Madame Deluxe er inspireret af den klassiske parisertoast med ost og skinke, men her er toastbrødet udskiftet med spejlæg, og osten er tilberedt crunchy og sprød.

Croque Madame Deluxe
“Sandwichen” med knasende sprød ost, spejlæg og skinke er her serveret med avocado, chiliolie og hakkede saltmandler. Tilbehøret opgraderer helt klart morgenægget til luksusklassen og er med til at holde dig mæt i flere timer.

Er du blevet nysgerrig på, hvordan en Croque Madame Deluxe tilberedes, er det bare at trykke på billedet for at få opskriften.

Klik på billedet eller her for at få opskriften på Croque Madame Deluxe.

Nytårsforsæt 
Har du et nytårsforsæt, der går i retning af at spise sundere, tabe et par kilo eller holde den slanke linje, kan du følge med på min Facebookside eller på Instagram, hvor jeg flere gange om ugen deler opskrifter og giver inspiration til sund mad med masser af smag, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer.

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til dejlige opskrifter. Du kan også følge min madblog på Instagram.

Vil du læse flere madtip fra Mette Forman kan du klikke her

Du ønskes et rigtig godt nytår med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?