Julekonfekt med superfoods

”Ska’ vi flette vores julehjerter sammen…” På lørdag er det 1. december, og kalenderlyset venter på at blive tændt. Og dagen efter er det 1. søndag i advent. Julen er fuld at skønne traditioner, og der er en masse julehygge i vente med julepynt og juleknas.

Ugens madtip giver denne gang et bud på (måske) lidt utraditionel julekonfekt, som kan varieres helt efter smag og behag. Chokoladepastiller med superfoods er en hyggelig måde at invitere julen velkommen på, og de er geniale som julelækkerier gennem hele december måned.

Det er hurtigt og nemt at lave de fine chokoladepastiller, og alle kan være med. Inviter f.eks. børnene med til en hyggestund i køkkenet, så kan de selv lave den julekonfekt, de allerbedst kan li’. Se videoen nedenfor:

Findes der noget bedre end hjemmelavede gaver? Du kan f.eks. lave en omgang chokoladepastiller med superfoods og bruge dem som værtindegave. Det vil helt sikkert falde i god jord.

Lad julemusikken flyde ud gennem højtalerne og skrål med, mens der produceres guf i julekonfekt-værkstedet.

Opskrift: Tryk på billedet for at få opskriften på de lækre chokoladepastiller med superfoods.

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til dejlige opskrifter. Du kan også følge min madblog på Instagram.

Rigtig god uge og god fornøjelse med juleslik i den lidt sundere afdeling.

Vil du læse flere madtip fra Mette Forman kan du klikke her

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »