Raw chokoladekage

Hvad er nu det? Rå kage? – Ja, den er god nok – rå kage.

Raw cake er kage, der ikke er bagt, og som ikke indeholder mel, sukker, æg og mælk. Er der så snart mere tilbage, hvis man gerne vil lave en kage? Ja, der er masser af muligheder, når vi taler raw cakes, hvor hovedingredienserne ofte er tørrede frugter og nødder.

I den her version af raw cake er vi ovre i brownie-afdelingen. Kagen har en intens chokoladesmag og masser af sødme fra dadlerne.

For at kunne lave raw cake, er du nødt til at have en stavblender eller foodprocesser.

Udover at kagen smager fantastisk , er den også ret sund, og du kan nyde den med god samvittighed.

Kagen kan sagtens fryses, så er du typen, der godt kan li’ at have lækkert “hjemmebag” i fryseren, der hurtigt kan tøs op, hvis lækkersulten pludselig melder sig, eller hvis du får uventede gæster, så er brownien her et anbefalelsesværdigt bud.

Klik på billedet for at få opskriften på raw chokoladekage, hvor du også kan læse, hvorfor du bliver glad af at spise den.

På min hjemmeside www.dethandlermestommad.dk finder du også andre bud på raw food, f.eks. jordbæryoghurt og chokolademilkshake.

Følg med ved at like min facebook-side, og du vil modtage inspiration til sunde og velsmagende retter flere gange om ugen.

Du ønskes en rigtig god uge med masser af mad- og chokoladeglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?