Tomatsuppe med parmesanflager

Supper hører sig særligt til i vinterhalvåret, hvor en skålfuld rygende varm suppe kan være tiltrængt og en god måde at få varmen på.

Her får du mit bud på en tomatsuppe, der får tankerne på det skønne og varme Middelhavsområde.

Suppen er kraftig (uden af være stærk), og de friske krydderurter er med til at gøre smagen intens. Den mætter godt og er spækket med rodfrugter. Fløden gør tomatsuppen lækker cremet, og baconen tilfører endnu mere smag. Ingen retter er vist blevet ringere af, at der er tilføjet fløde og bacon vel? 🙂

Den ekstra opmærksomhed, du giver suppen ved at snitte rodfrugterne fint, bliver belønnet fra første skefuld.

Tomatsuppen kan sagtens gå for et måltid, men den er også perfekt som forret, hvis du får gæster.

Det sprøde element

Serverer du sprøde parmesanflager til suppen, vil det bestemt være en opgradering. Det sprøde element giver et særligt tvist, og parmesanflagerne passer ekstraordinært godt til tomatsuppe.

Tryk på billedet for at få opskriften på en fyldig og cremet tomatsuppe med sprøde parmesanflager.

www.dethandlermestommad.dk finder du også andre opskrifter på suppe, og hvis du trykker “Synes godt om” på min facebookside, vil du flere gange om ugen få inspiration til sund mad, der smager godt, som tager udgangspunkt i sæsonens råvarer. Du kan også følge med på Instagram.

Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

En bænk i Østermarie

Forleden kørte jeg den skønneste køretur tværs over Bornholm – og i den smukkeste udgave af Indian Summer, man kan forestille sig. Beklageligvis var jeg

Læs mere »