Til forældre: Julelukket i dagtilbud og SFO

Institutionerne og dagplejen i Dragør Kommune har lukket fra og med den 24. december 2018 til og med den 2. januar 2019. Har I behov for alternativ pasning, bedes I senest fredag den 16. november 2018 give besked til pladsanvisningen.

Lukkeperiode

Samtlige kommunale og selvejende dagtilbud og SFO holder lukket fra og med den 24. december 2018 til og med den 2. januar 2019.

Behov for alternativ pasning?

Til forældre, der på grund af arbejdsmæssige forhold har behov for alternativpasning den 27., 28., 31. december 2018 og/eller 2. januar 2019, tilbyder Dragør Kommune alternativpasning på én institution.

De forældre, der har behov for alternativ pasning til deres børn, opfordres til at kontakte lederen af deres børns institution for at drøfte, hvordan den alternative pasning kan blive en tryg og god oplevelse for barnet.

Den institution, der holder åbent, modtager børn i alderen ½-10 år.

Frist for besked

Har I behov for alternativ pasning, bedes I senest fredag den 16. november 2018 give besked til pladsanvisningen på e-mail ”pladsanvisning@dragoer.dk”.

Vilkår

Forvaltningen meddeler kort tid herefter, hvilken institution, der skal forestå den alternative pasning.

Der er alternativpasning til børn i de kommunale og selvejende dagtilbud samt SFO.

De tilmeldte forældre får ultimo november måned besked om hvilken institution, der tilbyder alternativpasning.

 

Seneste artikler

Badebro på plads

Søvangs helt eget sjak af frivillige brobisser var sidste weekend på hårdt arbejde med at sætte den imponernede 279,1 meter lange badebro.

 

Fik du læst?