Smørstegt spidskål med flagesalt

Så skal vi spise! Og denne gang skal vi spise spidskål. Spidskål stegt i rigeligt smør og drysset med delikat flagesalt – Uhmmm…

Finder du glæde ved den gode smag, er den her måde at tilbede spidskål på måske noget for dig. Smørstegt spidskål smager nemlig ret godt, og konsistensen er saftig og med bid i. Udover at spidskål er meget sundt, er det også prisvenlig mad. Det gør jo heller ikke noget vel? Lige nu er det sæson for spidskål, og til retten her skal du vælge de små. Det er mest lækkert, når de ikke er for store og grove.

Du får opskriften ved at trykke på billedet og her kan du læse om tre forskellige smagsvarianter af smørstegt spidskål med flagesalt.

Lige nu er der en masse grove grøntsager, der kun venter på at havne på middagsbordet, og smørstegt spidskål med flagesalt er en af de rigtig nemme måder at spise kål på. Server de kvarte spidskål til hverdag til en god frikadelle, et stykke ovnbagt laks, eller hvad du lige har lyst til. Men du kan også sagtens servere spidskål tilberedt sådan her for dine gæster. Det passer godt til en god bøf, helstegt svinemørbrad med bacon eller til en god og saftig steg. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Er du glad for spidskål, kan du tage et smut forbi bloggen www.dethandlermestommad.dk og skrive spidskål i søgefeltet, så får du flere spændende og meget forskellige bud på, hvordan den kan tilbederes.

Er du interesseret i at få inspiration i dit nyhedsfeed på facebook flere gange om ugen, er du velkommen til “at synes godt om” her.

Rigtig god fornøjelse og rigtig god maduge.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

En bænk i Østermarie

Forleden kørte jeg den skønneste køretur tværs over Bornholm – og i den smukkeste udgave af Indian Summer, man kan forestille sig. Beklageligvis var jeg

Læs mere »