Dragør Badehotel er solgt

Det historiske Dragør Badehotel er solgt. Direktør Lars Thye fortsætter. Lars Thye (1942), direktør på Dragør Badehotel fortæller, at han i en længere periode har arbejdet på at forbedre det nu over 110 år kendte hotel.

Postkort fra ca. 1908. I baggrunden ligger billetkontor til Dragør Søbad ud for Rønne Allé.

Han har undersøgt om det er muligt at bygge 1. sal på annekset ud mod Drogdensvej. En oprindelig garagebygning opført af Luftwaffe efter, at de havde beslaglagt Badehotellet i 1944.

April 1996: Dragør Badehotel kort tid efter, at Lars Thye havde købt det. (Foto: Dines Bogø).

På grund af nabogener er der ikke politisk flertal for den udbygning, men Lars Thye har tilsagn om, at han i stedet kan forlænge hovedbygning mod syd (væk fra vejen).

Der arbejdes nu med ansøgning og detailtegningerne er hos kommunens administration.

2017. Dragør Badehotel – Copenhagen Airport Hotel. (Foto: Dines Bogø).

Fremtiden for Badehotellet

Lars Thye fortæller videre, at han for et kort stykke tid siden fik en henvendelse.

Han blev spurgt om hotellet var til salg. Umiddelbart var det ikke planlagt, men han lyttede, da han skal have finansieret ombygningen.

Han fik et tilbud på 25 millioner kroner og samtidig tilbud om, at han kunne fortsætte som manager.

Lars, der har ejet hotellet siden 1995, overvejede kun kort tid. Han og Gitte holder meget af Dragør og de vil gerne følge med i ombygningen, som han er startet på.

Hotellet, der også er kendt under navnet Copenhagen Airport Hotel, har nu igen åbent for frokostgæster og før man begynder på udbygningen mod syd, sker der ingen umiddelbare ændringer.

29. sept, 2018. Værtsparret Gitte og Lars, der fortsætter på Dragør Badehotel. (Foto: Dines Bogø).
 

Seneste artikler

Badebro på plads

Søvangs helt eget sjak af frivillige brobisser var sidste weekend på hårdt arbejde med at sætte den imponernede 279,1 meter lange badebro.

 

Fik du læst?