Kålgryde med karry

Ugens madtip har sat efteråret på menuen og skruer igen i denne uge op for smagen.

Kålgryde med karry er en hverdagsret med masser af smag, og de grove grøntsager fylder en del i retten. Grøntsagerne bliver spicet op af krydderier som karry, gurkemeje, tamari, chili, hvidløg og ingefær.

Tryk på billedet for at få opskriften på kålgryde med karry.

Kålgryden kan sagtens laves dagen i forvejen. Smagen fra krydderierne har nemlig godt af at trække i køleskabet natten over. Der bliver en stor gryde fuld, så retten kan også spises to dage i træk. Findes der noget bedre end en hverdagsaften, hvor aftensmaden bare skal varmes?

God mad spreder glæde, og det håber jeg, at kålgryde med karry vil gøre hjemme hos dig.

Er du interesseret i at få inspiration i dit nyhedsfeed på facebook flere gange om ugen, er du velkommen til “at synes godt om” her.

Du kan også tjekke de mange opskrifter ud på min madblog www.dethandlermestommad.dk

Rigtig god fornøjelse og rigtig god uge.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

En bænk i Østermarie

Forleden kørte jeg den skønneste køretur tværs over Bornholm – og i den smukkeste udgave af Indian Summer, man kan forestille sig. Beklageligvis var jeg

Læs mere »