Ugens Madtip – Chokolademilkshake


Sommeren 2018 går over i historien. Det FANTASTISKE vejr og al den sol giver ekstra meget lyst til kolde drikke og is, og ugens madtip handler om en perfekt kombi af de to ting – MILKSHAKE 🙂

Hvis du har hang til chokolade og er glad for milkshake, vil du uden tvivl være vild med ugens madtip, som er en hjemmelavet chokolademilkshake. 

Når lysten melder sig, kan du trylle en RAW chokolademilkshake frem på bare to minutter, hvis du er den heldige ejer af en blender. Sørg for at have isterninger klar i fryseren og kolde (og modne) bananer i køleskabet.

Udgaven her er en sundere en af slagsen og er både for børn og voksne. Prøv f.eks. at servere et ISKOLDT glas chokolademilkshake til dessert, som mellemmåltid eller når lækkersulten melder sig. Den er helt perfekt her i sommervarmen.

Tryk på billedet for at få den nemme opskrift på RAW chokolademilkshake

RAW food (rå fødevarer) er mad fra naturen, der ikke er forarbejdet og varmebehandlet. De er heller ikke tilsat kemikalier eller tilsætningsstoffer. Flere vitaminer og mineraler bevares på den måde og har derfor en større sundhedsmæssig gevinst.

Du er velkommen til at følge min facebook-side, hvor jeg flere gange om ugen kommer med bud på sunde is, desserter, morgenmad, nem aftensmad og meget mere.

Du er også velkommen til at besøge min hjemmeside www.dethandlermestommad.dk, hvor du finder endnu flere opskrifter på sunde drikke og is.

Ugens madtip holder lidt sommerferie, men er tilbage igen om 3 uger. Indtil da ønskes du en rigtig god sommer med masser af sol og madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dethandlermestommad.dk

Tilbage til forside

København H S in article