Chokolademilkshake

Hvis du har hang til chokolade og er glad for milkshake, vil du uden tvivl være vild med ugens madtip, som er en hjemmelavet chokolademilkshake.

Når lysten melder sig, kan du trylle en RAW chokolademilkshake frem på bare to minutter, hvis du er den heldige ejer af en blender. Sørg for at have isterninger klar i fryseren og kolde (og modne) bananer i køleskabet.

Udgaven her er en sundere en af slagsen og er både for børn og voksne. Prøv f.eks. at servere et ISKOLDT glas chokolademilkshake til dessert, som mellemmåltid eller når lækkersulten melder sig. Den er helt perfekt her i sommervarmen.

Tryk på billedet for at få den nemme opskrift på RAW chokolademilkshake

RAW food (rå fødevarer) er mad fra naturen, der ikke er forarbejdet og varmebehandlet. De er heller ikke tilsat kemikalier eller tilsætningsstoffer. Flere vitaminer og mineraler bevares på den måde og har derfor en større sundhedsmæssig gevinst.

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Fortsat god sommer med masser af sol og madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dethandlermestommad.dk

Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?