En lokal cykelmand fylder år

Troels Cykler på Hovedgaden i Store Magleby fejrer i disse dage 13 års fødselsdag. Indehaver Troels Nicolaisen blev udlært i forretningen tilbage i 2004. Året efter, i 2005, overtog Troels Nicolaisen forretningen som han nu driver på 13. år.

Troels Nicolaisen står klar med masser af fødselsdagstilbud i forretningen i Store Magleby.

Udover at passe forretningen på Hovedgaden er Troels Nicolaisen aktiv i Dragør Boldklub som træner for Dragør Boldklub 2. senior hold. Troels har selv været aktiv spiller i mange år og kunne tilbage i maj 2010 hædres for 100 kampe i den gule trøje. Troels Nicolaisen har ligeledes været aktiv i Dragør Boldklubs bestyrelse.

Troels Nicolaisen hædres i 2010 med 100 kamps jubilæum i DB.

Fødselsdagene bliver fejret med masser af flotte tilbud. Udover en masse gode fødselsdagstilbud på cykler er der 50% på hjelme, sko, tøj og cykelbriller.

Home article 2019

Troels fremhæver bl.a. det danske elcykel mærke Efly hvor han fører et stort udvalg og i anledning af fødselsdagene er der særtilbud på 20%.

 

 


Nyhedsbrev_728_90