Sommersalat med rygeost

Der er så mange lækre grøntsager i sæson lige nu, og det er en fornøjelse at kunne vælge og vrage mellem de danske råvarer.

I ugens madtip er der fokus på radiser, agurk og purløg, som er hovedingredienserne i en god gammeldags sommersalat. Jeg er vild med rygeost, og derfor er opskriften på min sommersalat selvfølgelig med rygeost. Rygeosten giver sommersalaten en delikat røget smag.

Klik på billedet for at få opskriften på sommersalat med rygeost.

Sommersalaten kan serveres til frokost på et godt stykke rugbrød og eventuelt sammen med et stykke røget makrel. Jeg vælger ofte makrelfilet med peber. Så måske Dragørs lille hyggelige røgeri skal have et besøg i løbet af ugen?

Du kan nemt have sommersalat med i madpakken. Jeg kommer salaten i en lille bøtte/beholder og venter med at komme den på brødet til jeg skal nyde min frokost.

Du er meget velkommen til at følge min Facebookside, hvor jeg flere gange om ugen kommer med ideer og inspiration til sund mad med fokus på den gode smag.

Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dethandlermestommad.dk

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?