Guldfest for Marc Dal Hende

Marc Dal Hende blev dagens mand i skysovs på heden i Jylland da han sikrede FC Midtjylland det danske mesterskab med kampens enlige mål mod AC Horsens.

Marc Dal Hende blev Matchvinder og hev guldet hjem til FC Midtjylland.
København H S in article

Der var lagt op til det helt store brag i Superligaen mandag, da sidste spillerunde blev afviklet og guldet skulle placeres – enten på vestegnen eller på heden. Det blev den gamle Dragør dreng der sænkede AC Horsens og slukkede drømmene på vestegnen med sin scoring til 1-0 som gjorde ham til både matchvinder og indehaver af guldet med FC Midtjylland.

Marc Dal Hende er født i Dragør i 1990 og spillede i sine ungdoms år i Dragør inden turen gik videre til Kastrup, B93 og KB/FCK II. Som senior spiller startede karrieren i 2009 med en 18 måneders kontrakt med Viborg FF efterfulgt af et enkelt år i AB inden Dal Hende kunne sætte sin autograf på en tre-årig kontrakt med den ny-oprykkede Superligaklub FC Vestsjælland.

i 2015 skiftede Dal Hende til SønderjyskE på toårig kontrakt. I januar 2017 skiftede Marc Dal Hende til sin nuværende klub FC Midtjylland. Et skifte som ledelsen I den midtjyske klub og Marc Dal hende sikkert glæder sig over med aftenens guldpræstation.

STORT TILLYKKE TIL MARC DAL HENDE MED GULDET!

 

Tilbage til forside

Dragør Ejendomsservice