Ugens madtip – Mangois

Lysten til is melder sig ofte, når solen skinner. Med det gode vejr, vi har haft i weekenden, meldte lysten sig hjemme hos os flere gange. Men det kan blive usundt og give et par kilo ekstra på sidebenene, hvis der glider alt for mange is ned henover sommeren.

København H S in article

Har du hørt om NICECREAM?

Nicecream er sund is uden tilsætningsstoffer, sukker, mælkeprodukter og gluten. Nicecream er GENIALT til dig, der vil spare lidt på sukkeret. Nicecream er også en himmelsk mundfuld for veganere, da der kun bruges plantebaserede ingredienser. Men nicecream også et perfekt alternativ til alle os, der gerne vil leve lidt sundere og spise fødevarer, der er sprængfyldte med næring og god smag. Det betyder heldigvis ikke, at vi er nødt til at gå på kompromis med smagen – Jeg kan VARMT anbefale dig at finde blenderen frem og lade is-sæsonen gå igang – uden dårlig samvittighed vel og mærke. Du kan lave fristende nicecreme på under fem minutter!

Nicecream minder meget om sorbetis og har samme konsistens og samme friskhed. Nicecream kan varieres i det uendelige, men her får i opskriften på “mango-sorbet”, som er en af mine favoritter. Klik på billedet for opskrift.

Du kan vælge at købe frossen mango i tern, der er klar til at lave nicecream af, men du kan også vælge at ordne/klargøre dine mangoer selv og fryse dem ned. Jeg har taget et par billeder, der illustrerer, hvordan du nemt kan klargøre dine mangoer, inden de fryses ned.

Stenen/kernen i en mango er meget flad. Stil din mango på højkant på længderetningen og skær forsigtigt til du støder på stenen. Lad kniven skære langs stenen. Gør det samme på den anden side af stenen. Med kniven skærer du ned igennem det fine mangokød til du rammer skrællen med ca. 1/2 cm mellemrum og gør det samme i modsatte retning. Nu kan du “poppe” lækker mangofrugt ud. Det lyder måske svært, men det er ikke 🙂

På min hjemmeside www.dethandlermestommad.dk har jeg andre bud på sunde is og læskende drikke, og du er mere end velkommen til at give siden et besøg.

Du er også meget velkommen til at følge min facebookside, hvor jeg flere gange om ugen kommer med ideer og inspiration til sund mad med fokus på den gode smag.

Jeg ønsker dig en rigtig god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dethandlermestommad.dk

Tilbage til forside

Dragør Ejendomsservice