Skønhed og Helse

  Beaute Pacifique TOP

  Nye dufte til enhver lejlighed

   

  Villa flora perfume

  En dejlig frisk forårsnyhed fra firmaet Fair Nature , er en eksklusiv, æstetisk smuk og velduftende serie fra det franske Villa Flora.

  Serien består af 6 forskellige Eau de Parfumes, som holder længe på huden og dufter aldeles skønt.

  Duftene er komponeret af parfumeurer fra Grasse, de er afstemte og elegante i duften –  og inspireret af de historiske og smukke landskaber i Aix-en-Provence.

  Duftene indeholder komponenter, der tilfredsstiller enhver smag – lige fra det det friske sommeragtige til det lidt mere krydrede.

  Bliver man vild med en af duftene, fås de også som sojalys til hjemmet.

  Parfume 100 ml kr. 449 .-

  Duftlys 180 g brændetid 40 timer kr. 275.-

  Se udvalget og duftkompositionerne her: Tryk her

  Lindring til trætte kroppe og fødder

  Flere bemærkede under Royal Run, at Kronprinsen havde et lille plaster i nakken, og efter at have researchet lidt, har redaktionen fundet frem til, at det er et såkaldt Lifewave plaster.

  Disse plastre er en avanceret form for lysterapi, som indeholder organiske krystaller, som via varmen fra kroppen afgiver lys. Når de små plastre sættes på kroppens meridianpunkter, stimulerer de nerver og punkter på huden – lidt ligesom akupunktur, bare uden nåle.

  At særlige lysfrekvenser kan forårsage specifikke ændringer i menneskekroppen, har været kendt gennem århundreder, ligesom når man går ud i solen, og lysfrekvenserne producerer D-vitamin til kroppen.

  Plastrene udnytter denne viden til at stimulere kroppen for at øge energiniveauet, lindre smerter, afgifte kroppen, modvirke ældning, kontrollere appetitten, reducere stress og give en bedre søvnkvalitet.

  Og det var måske lige det Kronprinsen havde brug for, efter at have døjet med rygsmerter, der såede tvivl om han kunne gennemføre løbene over hele landet – men det gik jo som bekendt fint.

  Plastrene fås i flere udgaver både som sove- antistress – smertelindrene – detox m.m

  Lifewareplastre kan købes her (Tryk her)

  Vi erfarer også, at flere af løberne i Royal Run havde glæde af Callusan spray for fødderne, fra det i Dragør baserede firma  I-Beauty. Sprayen fås i flere udgaver, og for trætte og ømme løbefødder  er ”Fresh” og ”Rapid” lindrende med sin beroligende og fugtgivende virkning. Flere af Callusans andre sprays er rigtig gode til diabetikere, der ofte lider af tørre og sprækkede hæle, hvor der ofte opstår svamp. Disse sprays indeholder nemlig midlet Urea, som er svampehæmmende.

  Alle Callusans sprays kan købes på apoteket

  Kan købes i nærmeste helsekost eller online Tryk her

  Slut med tør og plaget hud

  Er du plaget af tør hud introducerer samme firma Fair Nature  en dejlig Lavendel Shea Butter, der kan få bugt med selv de mest standhaftige ru og tørre pletter.

  Brug den på tørre områder som albuer og knæ, som ansigtsmaske, som fed dagcreme på især udsatte kinder, ligesom den lindrer på eksem, da den tilfører huden meget fugt og fedt – uden at fedte.

  Kan også bruges til mindre revner i huden, massage, solskoldning samt mindre brandmærker.

  Aluminiumsbøtten indeholder 150ml, den vejledende pris pr. stk. er kun kr. 149,-. Plantes & Parfums er udelukkende naturprodukter uden syntetisk konservering eller farve.

  Kan købes i nærmeste helsekost eller online : Tryk her

  Bliv klar til sommersolen - indefra

  Vi nærmer os endelig med hastige skridt sommeren, og derfor kan du allerede nu begynde at forberede din hud indefra med Imdeen Tan Optimizer.

  Imdeen Tan Optimizer

  Det bedste resultat opnås med en tablet dagligt fire uger før, og derefter under soleksponering ,  dette vil nemlig bidrage til at beskytte huden mod oxidativt stress. Det er ikke en selvbruner – men den perfekte måde at supplere din solplejerutine indefra på.

  Ligeledes skal du huske, at tabletterne ikke erstatter brugen af solcreme, og de skal altid anvendes sammen med et passende solbeskyttelsesprodukt.

  Pris 395 kr. for 60 tabletter

  Fås hos din lokale Matas i Dragør

   

  Reviber
  I Beauty SKØN
  Dragør Massøren
  Frisør Flash side

  Tilbage til forside

  Nyhedsbrev_728_90